Verhalenverteller

maakt verhalen tot verrassende vertelvoorstellingen voor jong en oud
helpt met vertellen in onderwijs en organisatie

Vertelvoorstelling Gruwelijk Eng

‘Daar komt een draak het tuinpad op. Stampend, de enorme kop slingerend van links naar rechts, de gevaarlijke bek vol valse tanden hapt in het rond. De draak heeft tien voeten, aan alle kanten slingeren rafels en touwen en zo nu en dan hoor je het gefluister in zijn buik . . .’
Draken, betoverde prinsessen en een heks . . . met een koffer?!
Een boeiende levendige vertelvoorstelling voor de onderbouw, ruim een half uur sprookverhalen voor de kleinsten. Tot iedereen weer lang en gelukkig verder leeft.

‘Je blijft het horen. Zuchten, kreunen, stiekem gegrinnik alsof je uitgelachen werd. Gekraak, weer die kreun . . . wéér diezelfde kreun. Nieuwsgierig waag je je dichterbij, toch, nog een paar stappen. Durf je nog? Je benen trillen zo, dat je even moet gaan zitten. Je laat je zakken op een boomstronk en houdt je adem in. Even is het heel stil, dan beweegt heel even de stronk waar je op zit. Heel even, alsof het hout beeft of rilt.'

Bloedstollend spannend, adembenemend griezelig, of lijkt het allemaal erger dan het is? Spookverhalen voor het wat oudere publiek. Of die allemaal goed aflopen is een ander verhaal.

Een Gruwelijk eng begin van het schooljaar 2017-2018. Griezelen in een spannende vertelvoorstelling in de Kinderboekenweek. Verhalen op maat voor alle leeftijden.