Verhalenverteller

maakt verhalen tot verrassende vertelvoorstellingen voor jong en oud
helpt met vertellen in onderwijs en organisatie

Curieuze vertellingen tussen Boom en Pad

Een verhalenwandeling voor familie, collega's, vrienden, kinderen.

Altijd al willen weten waarom de heksen in kringen dansen? Wat de duvel toch had met eikenblad? Of vleermuizen echt te lui zijn om te vliegen?
Oude verhalen geven een antwoord. Sprookjes verklaren waarom de bomen hun bladeren laten vallen en de specht onvermoeibaar blijft kloppen.

De wandelingen zijn voor (niet te) jong tot oud. Ze zijn zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, groepsuitjes, een kinderfeest, een familiedag of gewoon een paar uur weg van het dagelijks normaal.
Tussen de takken van de bomen, op de smalle paden tussen de struiken komen de wonderen van de natuur even heel dichtbij.

     VNIG artikel 2021.pdf

Het programma duurt ca. 2.15 uur. In die tijd uur lopen we door het bos, stoppen we op verschillende plekken om naar verhalen te luisteren en sluiten we af met koffie/thee/fris & koek. We wandelen in de buurt van Den Bosch.

De kosten voor deelname aan de vertelwandeling zijn € 12,50 per persoon. Kinderen t/m 6 jaar lopen gratis mee. Voor een kinderfeest is de minimum leeftijd 8 jaar. Het tarief is aangepast.

Graag even reserveren. Je ontvangt bericht over o.a. vertrekpunt en parkeermogelijkheid.
Een wandeling gaat door wanneer er minimaal 5 betalende deelnemers zijn.  Dag en tijd zijn afhankelijk van de aanmeldingen en kunnen mede in overleg worden bepaald. 

> reserveren -

                                                                                                                                            

Verhalenverteller Mieke Aalderink

Verhalenverteller Mieke Aalderink

Verhalenverteller Mieke Aalderink