Helden en nooit meer bang

Verhalen over moed, vriendschap en vertrouwen. Iedereen is wel eens bang. Dat is heel gewoon. Soms is het zaak je angst te overwinnen. Omdat je geen kant meer op kunt, om je leven te redden of dat van anderen, of gewoon, omdat je lang genoeg bang bent geweest. In deze verhalen zijn kinderen de held. Zíj zijn slimmer of verstandiger. Of ze doen gewoon wat ze moeten doen, omdat het anders vreselijk mis gaat. 

In Bang Mannetje, gaat een bang mannetje bewust de strijd aan met zijn angsten. Kikker in Kikker is een held, heeft geen keus, hij gaat zijn vrienden redden, beide vanaf 4 jaar

Drie Honden of Hoe Kasper de Draak versloeg, is een bloedstollend spannend sprookje over angstaanjagende honden, een draak met drie koppen en een louche koetsier. Roversdochter speelt zich af in een roversburcht in een onherbergzaam bosgebied en Groene Vingers in een pension, in een kamer, die nooit wordt verhuurd…, verhalen voor kinderen vanaf 10 jaar.

Blaaskaak is een struikrover die manhaftig verslagen wordt door een dappere kleine meid. Sofie en de reus gaan samen de strijd aan tegen negen reuzereuzen. Vanaf 7 jaar.