Verhalenverteller

maakt verhalen tot verrassende vertelvoorstellingen voor jong en oud
helpt met vertellen in onderwijs en organisatie

Wandeling Natuurverhalen

Verhalend theater tussen oude eiken en krakend sparrenhout. 

Een wandeltocht door het bos voert je mee langs bijzondere verhalen uit de natuur. Het bos kent fantastische vertellingen die geheimen van de natuur ontraadselen. Verhalen die verklaren waarom de heksen in kringen dansen, de specht onvermoeibaar blijft kloppen en de bomen hun bladeren laten vallen.
Laat je meeslepen in oeroude, bizarre, gruwelijke sprookjes en hartverwarmende verhalen over leven tussen de bomen.      VNIG artikel 2021.pdf

De wandelingen zijn voor (niet te) jong tot oud. Zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, groepsuitjes, een familiedag of gewoon een paar uur weg van het dagelijks normaal. 
Het programma duurt ca. 2.15 uur. In die tijd uur lopen we door het bos, stoppen we op verschillende plekken om naar verhalen te luisteren en sluiten we af met koffie/thee & koek.
We wandelen in de buurt van Den Bosch.

De kosten voor deelname aan de vertelwandeling zijn € 12,50 per persoon. Kinderen t/m 6 jaar lopen gratis mee. Graag even reserveren. Je ontvangt bericht over o.a. vertrekpunt en parkeermogelijkheid.
Een wandeling gaat door wanneer er 5 betalende deelnemers zijn.  Dag en tijd zijn afhankelijk van de aanmeldingen en kunnen mede in overleg worden bepaald. 

> reserveren -

                                                                                                                                            

Verhalenverteller Mieke Aalderink

Verhalenverteller Mieke Aalderink

Verhalenverteller Mieke Aalderink