Verhalenverteller

maakt verhalen tot verrassende vertelvoorstellingen voor jong en oud
helpt met vertellen in onderwijs en organisatie

Vriendschap: "Kom erbij" - kinderboekenweek

“Kom erbij, ga lekker zitten en luister naar een verhaal.”
En nu even geen boek, maar een vertelling. Een verhalenverteller die je laat zien en horen hoe een avontuur verloopt. Die je de geur van het bos laat ruiken, die je laat voelen hoe hard de rotsen zijn en hoe ijzig koud het water dat van de bergen komt. Een verhaal is niet alleen een verzameling woorden, die je hoort. Een verhaal beleef je mee, het is een geschiedenis waar je midden in zit. Die je nieuwsgierig maakt naar meer. Nog een avontuur, nog een vertelling, nog een verhaal. Over vrienden zijn en maken, en ruzie en zo. En wat, als je geen vrienden hebt, of vrienden wilt worden met, nou ja, zeg maar, een beer?
“Kom erbij.”
De Kinderboekenweek opent de deur voor nieuwe vrienden: boeken met verhalen die je meenemen naar plekken waar je nooit geweest bent en die je avonturen laten beleven waar je alleen met veel fantasie van durft te dromen. Spannende, gruwelijke, ongelooflijke, fijne, humoristische verhalen.
Kortom, een flinke voorraad nieuwe boeken waar kinderen zich weer heerlijk in kunnen verliezen.
Een verteller in school biedt een bijzonder oog en oor op een verhaal en maakt nieuwsgierig naar meer. Een fantastische start voor de kinderboekenweek.