Verhalenverteller

maakt verhalen tot verrassende vertelvoorstellingen voor jong en oud
helpt met vertellen in onderwijs en organisatie

Wandeling Natuurverhalen

Een wandeltocht door het bos voert je mee langs bijzondere verhalen uit de natuur.

Verhalend theater tussen oude eiken en krakend sparrenhout. Luister naar verrassende volksvertellingen die geheimen van de natuur ontraadselen.
Laat je meeslepen in oeroude, bizarre, gruwelijke sprookjes en hartverwarmende verhalen over leven in het bos. De verhalenverteller neemt je mee op pad en vertelt de sprookjes en overleveringen daar waar ze vandaan komen.

Bos spreekt tot de verbeelding. Natuur gaat zijn eigen weg. Roofdier en prooi, ongeremde groei, forse bomen en nietige mosjes, alles heeft zijn plek.
Het bos geeft een gevoel van onbehagen, maakt nerveus, angstig de weg kwijt te raken op smalle, kronkelige paden. Het ademt ook stilte en zorgt voor ontspanning en rust. Het leeft.
Het bos kent zijn eigen fantastische vertellingen. Verhalen die verklaren waarom de heksen in kringen dansen, de specht onvermoeibaar blijft kloppen en de bomen hun bladeren laten vallen.       VNIG artikel 2021.pdf

Verhalen voor (niet te) jong tot oud. Zeer geschikt voor groepsuitjes, familiedagen of gewoon een paar uur weg van de dingen van de dag.
Alleen of met tweeën, aansluiten kan altijd.

Het programma duurt ruim 2 uur. In die tijd uur lopen we door het bos, stoppen we op verschillende plekken om naar verhalen te luisteren en sluiten we af met koffie/thee & koek. We wandelen in de buurt van Den Bosch.

De kosten voor deelname aan de vertelwandeling zijn € 12,50 per persoon. Meelopen alleen na reserveren. Je ontvangt bericht over o.a. vertrekpunt en parkeermogelijkheid.

De wandelingen starten  bij voldoende deelname. Dag en tijd zijn afhankelijk van de aanmeldingen en kunnen mede in overleg worden bepaald. 

> reserveren -

                                                                                                                                            

Verhalenverteller Mieke Aalderink

Verhalenverteller Mieke Aalderink

Verhalenverteller Mieke Aalderink